Podd

Ingen Askungesaga

Och så levde de lyckliga i alla sina dagar … Eller?

Följ Christina Rickardsson och Johanna Lindqvist på en poddresa där de pratar öppet och naket om framgångar inom entreprenörskap och vardag. Näe, men shit vad tråkigt detta låter… Livet är ju ingen askungesaga. Alla de perfekta bilderna som läggs ut speglar inte hela sanningen. Låt oss vara lite verkliga och prata om hur det är att vara människa när sminket, klänningen och den berömda glasskon inte passar.

En podd om hur livet ser ut under de olika lagren av glasyr.

Avsnitt 04

Journalisten Johanna Lindqvist och författaren Christina Rickardsson tar upp tråden från avsnitt tre och fortsätter sin reseskildring från Brasilien. Hur är det att vara med i en talkshow med miljonpublik, åka med en taxichaufför som tror att han spelar in en biljakt på film eller besöka en favela nattetid. Lyssna så får du veta.

Avsnitt 03

Frilansjournalisten Johanna Lindqvist och författaren Christina Rickardsson har varit till Brasilien. I tredje avsnittet av Ingen Askungesaga berättar de om hur Kristusstatyn i Rio föddes i Sverige och hur otippade möten kan orsaka ångest.

Avsnitt 02

Följ Christina Rickardsson och Johanna Lindqvist på en poddresa där de pratar öppet och naket om framgångar inom entreprenörskap och vardag.

Näe, men oj vad tråkigt detta låter… Livet är ju ingen askungesaga. Alla de perfekta bilderna som läggs ut speglar inte hela sanningen. Låt oss vara lite verkliga och prata om hur det är att vara människa när sminket, klänningen och den berömda glasskon inte passar.

En podd om hur livet ser ut under de olika lagren av glasyr.

Avsnitt 01

Premiär! I första avsnittet av Ingen Askungesaga pratar Christina Rickardsson och Johanna Lindqvist om varför podden fått just det namnet, hur de lärt känna varandra och hur stress – hos dem själva och hos busschaufförer – plötsligt kan ta över.

Ingen Askungesaga