Sluta Aldrig Gå släpps i Brasilien

För 26 år sen adopterades jag från Brasilien till Sverige, 1991 var året. Jag lämnade då mitt hemland efter att ha haft en otroligt tuff barndom. Livet började i en grotta mitt ute i Brasiliens vildmark för att fortsätta på Sao Paulo gator. Jag lämnade ett land som då tittade bort från den verklighet som jag och så många andra gatubarn och fattiga levde varje dag. Ingen utbildning, ingen hälsovård, inget hem och ibland ingen mat för dagen. Detta är fortfarande ett stort problem för miljontals barn i landet.

Att 26 år senare efter ett liv i Sverige som inte alltid varit enkelt men som get mig mina mänskliga rättigheter och en chans att förverkliga mina drömmar, kan jag återvända till ett land som betyder så mycket för mig. Jag återvänder som företagare, välmående människa men framför allt som författare.

Augusti 28 släpps min bok i Brasilien. Att jag fått chansen att dela min historia med hela fantastiska svenska folket är underbart. Men det går inte att beskriva känslan av att min historia kommer ut i landet där allt började för mig, ett land som behöver läsa den och som måste börja se barnen och vad de går igenom varje dag. Ett land som måste börja ta ansvar för alla sina medborgare, ett land som jag vet är kapabel till så mycket kärlek. Jag vet detta för annars hade jag aldrig återvänt!

Till mina brasilianska landsmän följ med mig på min och många andra barns resa och när du läst min bok säg då mig, har inte alla barn rätt till en dräglig barndom och framtid?

De varmaste hälsningar /

Christina & Christiana

Read More